Back to Top

Over Jolanda Krosse

Ik ben een allround huisdierenarts voor kleine huisdieren, die naast de reguliere behandelingen ook werkt met fytotherapie, kruidentherapie en acupunctuur.

Dierenliefde en een gedegen vakkennis zijn uiteraard de pijlers van een goede praktijk en het is voor mij belangrijk om diergeneeskundige zorg op een hoog niveau te leveren.

Ik studeerde in 2004 af aan de Faculteit Diergeneeskunde van Universiteit Utrecht. Na verschillende stages, vervangingen en werkervaring opgedaan te hebben bij enkele collega’s ben ik redelijk snel mijn eigen praktijk gestart aan ’t Grotteke in Aarschot. Na enkele jaren heb ik Aarschot verlaten en heb ik de praktijk verhuisd naar Betekom.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot een allround dierenarts. Naast de standaard behandelingen kunt u bij mij ook terecht voor titerbepalingen, fytotherapie, kruidentherapie en acupunctuur. Voor verdere diagnostiek maak ik onder andere gebruik van echografie.

Door het regelmatig volgen van nascholingen, bestuderen van vakliteratuur en het samenwerken met de beste specialisten, kan ik u zorg op maat leveren.

Voor problemen die ik zelf niet kan oplossen, stuur ik u, indien nodig, door naar een andere praktijk.

De dierenartspraktijk in Veerle, tevens is hier een brasserie, feestzaal en B&B

Niets leuker dan bij mama op de behandeltafel spelen...

De praktijk

De vestiging van de praktijk is in Veerle.

Na jaren pendelen tussen mijn 2 praktijken (1 in Betekom en 1 in Veerle), heb ik in de zomer van 2020 besloten om nog slechts op 1 plaats praktijk te doen. Hiervoor heb ik met mijn man een prachtige lokatie gevonden in Veerle. Naast mijn dierenartspraktijk is hier een brasserie, feestzaal en B&B.

De praktijk kenmerkt zich door een huiselijke sfeer en een gezellige drukte. Dat, samen met de tijd die ik voor elk dier neem, zorgt ervoor dat de meeste dieren aardig op hun gemak zijn bij mij.

Niet alleen voor de dieren neem ik de tijd, ook de eigenaren sta ik met raad en daad terzijde. Ik krijg regelmatig te horen dat zij dat enorm waarderen. Op de facebookpagina van de praktijk kunt u recensies van mijn klanten lezen.

Enkele sfeerfoto’s van de praktijk

Het is fijn als de dieren zoveel mogelijk op hun gemak zijn tijdens het bezoek aan een dierenarts.

katten in de wachtkamer bij Jolanda Krosse

Labrador op de behandeltafel bij Jolanda Krosse

Westies bij Jolanda Krosse op de behandeltafel