Back to Top

Goede voeding voor uw dier

De basis voor een gezond en lang leven.

Binnen mijn praktijk houd ik mij niet alleen bezig met het beter maken van zieke dieren, maar is ook één van mijn doelstellingen het voorkomen dat uw dier ziek wordt en op verschillende manieren ervoor zorg  dragen dat het lang en gelukking leeft. Aan de basis van een gezond en lang leven staat een goede voeding. Dit is voor uw huisdier niet anders dan voor onszelf.

U kunt bij mij terecht voor een goed onderbouwd advies over de voeding van uw huisdier.

Vol geperst droogvoer

Hond

Vol is koudgeperst droogvoer van de Groene Weg slagerij, met een hoog vleesaandeel, zonder chemische en synthetische toevoegingen. Standaard in de praktijk aanwezig zijn onder andere Vol bites puppy, Vol bites en Vol bites lam.

Carnilove droog- en natvoer

Hond | Kat

Super premium voeding die graan- en aardappelvrij is en een hoog vleesgehalte van zo’n 70% heeft. Standaard in de praktijk aanwezig zijn meerdere varianten van Carnilove voor zowel hond als kat (alleen brok voor de kat).

Country Hunter

Kat

Country Hunter van Natures Menu zijn kant en klare maaltijdzakjes. De voeding is graan- en glutenvrij en wordt bereid zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De maaltijdzakjes zijn standaard aanwezig in de praktijk.

Overige voeding

Naast de voedingen van Vol, Carnilove en Natures Menu (Country Hunter), die ik standaard in de praktijk op voorraad heb, kan ik (veterinaire) voedingen bestellen van onder meer de volgende merken: Hills, Royal Canin, Trovet, Sanimed en Virbac. Normaal gesproken worden deze voedingen de volgende werkdag geleverd.

Daarnaast kunt u voedingen bestellen via de website van The Doggyshop en deze op afspraak bij mij in de praktijk ophalen.