Back to Top

Welkom op de website van dierenartsenpraktijk Jolanda Krosse

U kunt hier alle informatie vinden over mijn praktijk. Heeft u vragen die u hier niet beantwoord vindt? Wilt u een afspraak maken, een bestelling doen of heeft u een spoedgeval? Neem dan contact met mij op. Benieuwd waar en wanneer ik op evenementen zal titeren? Kijk hier of ga naar de facebookpagina van mijn praktijk.

Als gespecialiseerd kleine huisdierenarts behandel ik het merendeel honden, katten en kleine zoogdieren. Daarnaast titer ik regelmatig paarden.

Voeding voor uw huisdier

Aan de basis van een gezond en lang leven staat een goede voeding. Daarom kunt u in de praktijk terecht voor een goed onderbouwd advies over gezonde voeding en lever ik naast verschillende (medische) voedingen, ook voedingen van de merken Vol, Carnilove en Natures Menu.

Vol voeding voor hond en kat

Koud geperst droogvoer van de Groene Weg slagerij, met een hoog vleesaandeel, zonder chemische en synthetische toevoegingen.


Meer over voeding

Carnilove voor hond en kat

Super premium voeding die graan- en aardappelvrij is en een hoog vleesgehalte van zo’n 70% heeft.

Meer over voeding

Country Hunter voor hond en kat

Kwaliteitsvolle voeding met zeer hoog vleesaandeel. Volledig graan- en glutenvrij en zonder kleur- en smaakstoffen.

Meer over voeding

Recensies

“Wij rijden bijna een uur, maar ze is het meer dan waard. Eerlijk, lief, zachtaardig, gewoon zichzelf…Wij zijn zo blij om bij haar terecht te kunnen en wie ons een goede dierenarts vraagt, een betere bestaat niet. We waren het vertrouwen in dierenartsen verloren na verschillende negatieve ervaringen, maar haar kunnen we helemaal vertrouwen. Dank voor de goede zorgen!

E. van der Lans


Meer recensies op facebook

Behandelingen

Als regulier werkend dierenarts kunt u bij mij terecht voor alle standaardbehandelingen en verdere diagnostiek door middel van echografie. Tevens kan ik uw hond, kat of paard titeren, zodat er op maat gevaccineerd kan worden. Naast de reguliere behandelingen, kan ik uw dier desgewenst ondersteunen met fytotherapie, kruidentherapie en acupunctuur.

Operaties bij de katOperaties kat

Sterilisatie van de kat en castratie van de kater; wanneer en waarom? >>

Operaties bij de hondOperaties hond

Sterilisatie van de teef en castratie van de reu; wat zijn de voor- en nadelen? >>

Gebitsreiniging bij huisdierenTandheelkunde

De meest voorkomende tandproblemen bij hond en kat zijn tandplak en tandsteen >>

Euthanasie van uw huisdierEuthanasie

Het in laten slapen van uw huisdier is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis >>